Ett reseföretag med 95 år i branschen


NYHET!
Från den 1 januari 2019 kommer Buss Persson att uppgå i Ölvemarks.
Ölvemarks kommer att fortsätta med samma typ av resor som Busspersson haft!

Shoppa i Ullared - 2 dagar

Shoppa i lugn och ro i Ullared! Ta med din bästa shoppingkompis och koppla av med många timmars shopping, smarrig fika, god mat och vilsam övernattning. Inte bara Gekås erbjuder fantastisk shopping utan även alla butiker runt omkring det stora varuhuset. På den här resan räcker tiden till alltihop!

Dag 1
Bussen går från våra påstigningsorter på morgonen och vi åker västerut till E6 som vi följer norrut. Vi stannar och rastar längs vägen och det finns möjlighet att handla frukost/fika. Efter ytterligare någon timme är vi framme vid vårt mål: Ullared. Här händer det nya saker hela tiden. Man bygger ut och har de senaste åren gjort plats för nya mat- och fikaställen i varuhuset, hotellet har byggt ut och man har kompletterat varuhuset med ett lekland för alla barn som får myror i benen efter en stunds shopping med mamma och pappa!
Vi har nu resten av dagen till fantastisk shopping. Bussen finns på plats på parkeringen och öppnar då och då för inlastning av de fynd vi gör efter hand. Under eftermiddagen får vi tillgång till våra rum på Gekås moderna och fräscha hotell. Rummen är komfortabla med avlastningsytor för det vi har shoppat, köksskåp, diskho och vattenkokare m.m. - perfekt för att fixa lite kvällsfika! Givetvis finns det bra speglar för att prova klädfynden en extra gång - passar det inte eller du ångrat dig kan du ju alltid byta dagen efter - en av fördelarna med en tvådagarsresa!
På hotellet finns även det s.k. "Vardagsrummet" där vi kan slå oss ner en stund på kvällen, kanske ta ett glas vin och något gott att äta.

Dag 2
Frukosten ingår och vi intar den i "Vardagsrummet" innan vi åter ger oss ut i shoppingens virvlar. Vi har nu drygt en halv dag i varuhuset innan vi framåt eftermiddagen beger oss söderut igen. Avkopplingen är perfekt ombord på bussen! Vi stannar för fika och bensträckare även på vägen hem.

Enkelrumstillägg: 495:-

Avgångstider - beräknad hemkomst inom parentes 
06:00 (19:40) Ystad busstation
06:30 (19:10) Hammenhög torget 
06:50 (18:50) Simrishamn godsmagasinet  
07:05 (18:35) Gärsnäs station
07:20 (18:20) Tomelilla, Lidls parkering
07:40 (18:00) Sjöbo busstation  
08:10 (17:30) Lund södra, Circle K
08:40 (17:00) Glumslövs backar, Milstolpen  

Detaljer

Datum 2018-07-14
Hemresa 2018-07-15
Pris 1195:-
Enkelrumstillägg: 495:-
Ingår i resan bussresa enligt program, en övernattning i dubbelrum på Hotellet inkl. frukost
Antal platser Platser finns.
1 195
Dela denna resa