Ett reseföretag med 95 år i branschen


NYHET!
Från den 1 januari 2019 kommer Buss Persson att uppgå i Ölvemarks.
Ölvemarks kommer att fortsätta med samma typ av resor som Busspersson haft!

Fredriksdalsteatern - Fars lilla tös

Bäddat för sommarens största skrattfest!
Vi reser till Helsingborg och sommarens härligaste humorupplevelse på Fredriksdalsteatern. I år är det "Fars lilla tös" som står på spelprogrammet och Eva Rydberg har som vanligt dragit ihop ett härligt gäng som äntrar sommarscenen. En riktig godbit för skrattlystna serveras när jubileerna sätter festprägel på Fredriksdal. Eva Rydberg gör sin 25:e uppsättning som teaterchef och firar 60 år som artist. Dessutom, hela parkanläggningen – Fredriksdal museer och trädgårdar – blir 100 år, vilket kommer att uppmärksammas med en rad olika arrangemang. 

Nytt för i år är att vi istället för en gemensam middag på restaurang kommer tidigare till Fredriksdal för att kunna njuta av en medhavd picnic i sommarkvällen.

Aviserade besök och högst oväntade visiter gör att professor Waldemar Palm (Anders ”Ankan” Johansson) med hustru Emilie (Mia Poppe) inte får en lugn stund för att kunna fira sin ettåriga bröllopsdag. Som för övrigt totalt har fallit den tankspridde Waldemar ur minnet. Hans kära (nåja) svärföräldrar, överste Rutger Cederstam (Fredrik Dolk) med hustru – den vid behov överdrivet låtsassjuke Matilda (Eva Rydberg) – gör entré. Väntas det rentav smått? Nehej!
Möt författarinnan Hilma (Anna Norberg) som under manlig pseudonym skriver lätt ekivoka romaner. Som ingen säger sig läsa men som säljer utmärkt. När advokaten Wall (Kalle Rydberg) uppenbarar sig och presenterar några graverande dokument börjar det brännas under ett antal fötter. Och allt ställs på ända när kabarésångerskan Amanda Propp (Birgitta Rydberg) från Tomelilla gör entré. Därefter blir ingenting längre som förut.

Avresetider - beräknad hemkomst inom parentes
13:50 (23:55) Hammenhög, torget
14:10 (23:25) Simrishamn, Godsmagasinet
14:25 (23:10) Gärsnäs, stationen
14:45 (22:50) Tomelilla, Lidls parkering
15:05 (22:30) Ystad, busstationen angöring hållplats längst öster
15:25 (22:10) Skurup, E65 Preem
15:45 (21:50) Svedala, E65 Circle K
16:05 (21:30) Malmö, Jägersro, travbanans huvudentré

Det finns möjlighet att förbeställa kaffekorg/picnic i samband med Fredriksdalsteatern. Läs mer om det här: picnic/kaffekorg

Detaljer

Datum 2018-07-28
Pris 795:-
Ingår i resan Bussresa och biljett till föreställningen
Antal platser FULLSATT
795
Dela denna resa