Ett reseföretag med 95 år i branschen

Peter Jöback - Med hjärtat som insats - Stockholm

Vi reser till Stockholm över en weekend, njuter av vår vackra huvudstad och kröner resan med att ge oss ut till Cirkus på Djurgården för att uppleva Peter Jöback i "His Greatest Show - Med hjärtat som insats". Följ med på en spektakulär, färgstark, dramatisk och musikalisk resa mellan livsstadier och världsdestinationer. Dekadenta Berlin, romantiska Paris, magiska New York, sofistikerade London och inte minst lyxiga Las Vegas.

Dag 1:
Vi reser från våra påstigningsplatser på morgonen och tar oss upp mot E4:an i riktning norrut. Vi stannar för förmiddagskaffe, eftermiddagskaffe och lunch och kommer upp till Stockholm under sena eftermiddagen. Vi checkar in på Scandic Hotell Anglais, med perfekt läge mitt i centrala Stockholm. Här bor vi i två nätter. Kvällen är fri för att t.ex. utforska Stockholm, äta en god måltid på någon av Stockholms trevliga restauranger eller shoppa tills butikerna stänger. Vår reseledare tipsar om vad som är på gång i staden – perfekt inspiration om din plan för helgen inte redan är klar.

Dag 2: 
Det är lördag morgon och vi startar med en stärkande hotellfrukost. Frukosttiderna är generösa så det går att ta en skön sovmorgon och njuta av frukosten länge. För den som vill gör vi en guidad stadsrundtur på förmiddagen och du kan stiga av någonstans längs rundturens rutt om du önskar. Dagen är fri för att fyllas med något trevligt. Valmöjligheterna är många – kanske frestar en kulturell eller varför inte kulinarisk upplevelse? På kvällen tar vi bussen till Djurgården och anrika Cirkus där vi ska få ett par härliga timmar då vi njuter av Peter Jöbacks hitintills största show - Med hjärtat som insats. Efter föreställningen står bussen redo att ta oss tillbaka till vårt hotell för ännu en vilsam natt på vårt hotell.

Dag 3:
Efter ännu en smarrig frukost packar vi bagaget i bussen och gör oss redo för hemresa. Färden går söderut längs E4:an med fika- och lunchstopp längs vägen. Ombord kopplar du av med en god bok, kanske lite skön musik eller gör ingenting annat än sitter i dina egna tankars värld. Vi är tillbaka i Skåne på kvällen efter en kul, energifylld helg i Stockholm.

Avgångstider - beräknad hemkomst inom parentes
06.00 (21.10) Hammenhög, torget 
06.20 (20.50) Simrishamn, godsmagasinet 
06.35 (20.35) Gärsnäs station 
06.50 (20.20) Tomelilla, Lidls parkering
07.10 (20.00) Ystad, busstationen 
07.30 (19.40) Skurup, E65 Preem 
07.50 (19.20) Svedala, Circle K 
08.10 (19.00) Malmö Jägersro, travbanans huvudentré
08.40 (18.30) Glumslövs backar, Milstolpen
09.30 (17.15) Mölletofta, Rasta

Mer information om hotellet hittar du här: Scandic Anglais

Se Peter Jöbacks videohälsning till Buss Persson och våra resenärer här nedan!!

 

Detaljer

Datum 2018-11-30
Hemresa 2018-12-02
Pris 3475:-
Enkelrumstillägg 1195:-
Ingår i resan Bussresa i modern helturistbuss enligt programmet, 2 övernattningar i dubbelrum på Scandic Hotell Anglais inkl. frukost, biljett till "Med hjärtat som insats" (nedre läktare) på Cirkus, stadsrundtur i Stockholm, reseledarservice under hela resan
Antal platser Platser finns.
3 475
Dela denna resa